» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель відкривається в Греції

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель відкривається в Греції

Готельна група Starwood Hotels & Resorts Worldwide оголошує про відкриття курортного готелю The Romanos Costa Navarino 5 * в регіоні Мессіна на південно -західному узбережжі грецького острова Пелопоннес.

Готель стане частиною багатофункціонального пляжного комплексу Navarino Dunes, який буде включати в себе перше іменне поле для гольфу в Греції, спроектоване Бернхардом Лангер (Bernhard Langer) у співпраці з European Golf Design, spa-комплекс, численні ресторани, кімнати відпочинку, магазини та розважальні центри.

Готель The Romanos, розташований серед мальовничих садів, розрахований на 321 номер, 121 з яких оснащені індивідуальними басейнами. Майже всі номери мають просторі мебльовані тераси з прекрасним видом на Середземне море. Гості, що проживають в апартаментах, зможуть скористатися послугами персонального дворецького.

Крім того, до послуг гостей - 660-метрова королівська вілла Coroni, розташована на пляжі. Вона обладнана власним басейном, місцем для барбекю, кімнатою для проведення spa-процедур і парної, окремим фітнес-залом і ліфтом.

Гості готелю зможуть спробувати кулінарні шедеври в ресторані місцевої кухні, що пропонує страви, приготовані з органічних інгредієнтів; в грецькому ресторані з винним погребом, а також у великих зонах відпочинку і барах. Крім того, курорт оснащений відкритими майданчиками для приготування страв на грилі, ідеальними для спокійного, романтичного і розслабленого вечері на свіжому повітрі, говориться в прес-релізі.
14 июня 2010, 08:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт