» Отдых » Новости туризма

До лижного курорту в Перу проведуть канатну дорогу

    всего 84291 отеля

До лижного курорту в Перу проведуть канатну дорогу

До перуанської горі Пасторурі буде побудована канатна дорога. Інвестиції в проект складуть близько $ 11 мільйонів, роботи по зведенню " повітряного мосту " почнуться у вересні поточного року.

Пасторурі ( Nevado Pastoruri ), що лежить на висоті 5240 метрів в гірському масиві Кордильєра -Бланка регіону Анкаш ( Ancash ), - єдине в перуанських Кордильєрах місце з чинним гірськолижним курортом, повідомляє Fanski. ru. Зараз, щоб дістатися до цього центру відпочинку, лижникам потрібно здійснити більш ніж тригодинна подорож на автомобілі до висоти 4800 метрів, після чого пройти пішки ще близько години. Нова канатна дорога, яка з'єднає вершину Пасторурі з трансандскім автомобільним тунелем довжиною 1400 метрів, дозволить значно підвищити доступність курорту.

Місцева влада вважає, що успішна реалізація проекту збільшить приплив туристів як мінімум удвічі. У подальших планах адміністрації курорту - побудувати підйомник для транспортування лижників з усією екіпіровкою на найвищу точку Пасторурі.
25 декабря 1999, 10:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт