» Отдых » Новости туризма

Італійська лоукост відкриває рейс з Києва на Сицилію

    всего 84291 отеля

Італійська лоукост відкриває рейс з Києва на Сицилію

Італійська авіакомпанія Air One (Smart Carrier Alitalia Group) починає виконувати прямі авіа рейси з міжнародного аеропорту Київ у Катанью.

Як повідомили Корреспондент. net представники аеропорту, з Жулян літаки будуть відправлятися в аеропорт Фонтанаросса. Рейси здійснюватимуться з червня по вересень, з частотою раз на десять днів на комфортабельних літаках Airbus 320 з повною компонуванням економічного класу на 180 посадочних місць.

Вильоти з Києва - о 03:55, прибуття до Катанью - в 6:10, на зворотному шляху - виліт з Катаньї в 23:00 і прибуття в Київ о 3:05. Польотний час 3 годині 15 хвилин.

Як пояснили в аеропорті, мінімальна вартість квитка в один бік з Києва до Катанью, з урахуванням всіх зборів становить від 1674 грн. У вартість квитка включена ручна поклажа 8кг і одне місце багажу вагою до 20кг.

Нагадаємо, що авіакомпанія Air One базується в аеропортах Мілан Мальпенса, Венеція, Піза, Катанья. Протягом літнього сезону маршрутна мережа польотів включає 31 напрямок, 16 з яких всередині Італії та 15 міжнародних. Загальна кількість рейсів на тиждень більше 450.
03 июня 2013, 13:09


Тэги: Авиабилеты на Сицилию - из Киева Катанью лоукост рейс





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт