» Отдых » Новости туризма

Новий готель Hyatt відкритий у В'єтнамі

    всего 84291 отеля

Новий готель Hyatt відкритий у В'єтнамі

У в'єтнамському місті Дананг відкрився готель Hyatt Regency Danang Resort and Spa. 200 номерів готелю, витримані в сучасному стилі, мають великі балкони і вікна від підлоги до стелі. Також готель пропонує розкішні резиденції і кілька вілл з видом на море і окремими басейнами.

Як повідомляє "Турпром ", на пляжі готелю розташований ресторан Beach House, що пропонує страви в'єтнамської кухні та гриль. Також при готелі діє цілодобове заклад Green House, в якому можна поспостерігати за приготуванням страв. Крім того, їжа і напої пропонуються на терасі, в лобі і в Pool House, який примикає до головного басейну.

До послуг постояльців - фітнес - центр, кілька басейнів, тенісні корти, майданчики для бадмінтону та дитячий табір Camp Hyatt. Також тут є спа - центр VIE Spa. Вартість проживання в Hyatt Regency Danang Resort and Spa починається від $ 185 за двомісний номер на добу. Дананг ( Da Nang ) лежить в 610 кілометрах на південний схід від столиці, на березі Південно-Китайського моря.
08 ноября 2011, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт