» Отдых » Новости туризма

Марокко планує брати більше туристів

    всего 84291 отеля

Марокко планує брати більше туристів

До кінця року Марокко очікує приїзду 9,4 мільйона іноземних гостей. До теперішнього часу туристичному сектору вже вдалося заробити 900 мільйонів євро, що на 16% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

У цьому році Міністерство туризму Марокко звернуло увагу на нові ринки. Крім традиційних країн, таких як Франція та Іспанія, рекламні зусилля будуть спрямовані на країни Східної Європи, Росію та Близький Схід.

У 2009 році Марокко відвідали 8,34 мільйона чоловік, що на 6% більше показників 2008 року. Таким чином, це єдина середземноморська країна, в'їзний турпотік якої в 2009 році перевищив 6%. Слідом за нею йде Туреччина з ростом в 2%. Дані показники були досягнуті в той час, коли світовий туризм переживав важкі часи з середнім падінням в 4%.

З Росії Марокко очікує 10%-го зростання турпотоку. На думку представників Міністерства туризму, свою роль у цьому відіграє збільшення авіаперевезення, а також відсутність необхідності отримувати візу. Разом з тим на тлі туристів з інших країн, число російських гостей Марокко незначно: за весь 2007 рік тут побували близько 13 тисяч наших співвітчизників. Однак до 2010 року країна сподівається приймати до 130 тисяч туристів з Росії.

Громадянам Росії для відвідин Марокко на строк, що не перевищує 90 днів, віза не потрібна. При перетині кордону необхідно пред'явити закордонний паспорт, квитки, підтвердження наявності достатніх фінансових коштів. Консульський збір не стягується.
05 июля 2010, 13:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт