» Отдых » Новости туризма

У Марокко відкрився готель Four Seasons

    всего 84291 отеля

У Марокко відкрився готель Four Seasons

У Касабланці - найбільшому місті Марокко - відкрився новий розкішний готель бренду Four Seasons. Він розташований в районі Анфа на березі Атлантичного океану, всього в 10 хвилинах їзди від центру міста.

Більшість з 186 номерів і люксів готелю Four Seasons Hotel Casablanca мають балкони з видом на море. Вікна ресторану і лобі готелю також виходять на океан.

До послуг гостей - французький ресторан з відкритою кухнею Bleu і однойменний бар, а також затишний заклад Mint лаунж-бар. Ще один ресторан і лаундж біля басейну Latitude 33 відкриється навесні наступного року, повідомляє прес-служба готелю.

Спа-комплекс Le Spa оформлений в національному марокканському стилі і пропонує різні водні процедури ¬- бальнеотерапію, крижаний фонтан, джакузі, парилки і багато іншого. Тут же діє цілодобовий фітнес-центр. Басейн з підігрівом відкритий цілий рік. Вартість проживання в новому готелі - від $ 317 за двомісний номер на добу.
27 ноября 2015, 13:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт