» Отдых » Новости туризма

Google захистить туристів від шахраїв в Закопане

    всего 84291 отеля

Google захистить туристів від шахраїв в Закопане

Google проведе акцію на польському гірськолижному курорті Закопане, завдяки якій в інтернеті можна буде знайти більше корисної інформації про місто. Головна мета заходу - допомогти туристам не стати жертвами шахраїв, що пропонують розміщення в неіснуючих пансіонатах.

Щороку перед зимовими святами в Закопане збільшується число випадків обману туристів, яким продають номери в " віртуальних пансіонатах ". Шахраї створюють в інтернеті сайти неіснуючих об'єктів розміщення і відкривають банківські рахунки на імена підставних осіб. Туристам пропонується внести передоплату для здійснення бронювання " віртуального " номеру. Тільки в цьому році поліція зафіксувала п'ять таких випадків.

З 7 по 9 грудня власники готелів в Закопане зможуть скористатися допомогою фахівців Google і безкоштовно створити візитку своїх закладів на карті сервісу, пише Podroze. onet. pl. Таким чином, туристам, щоб перевірити " справжність " броніруемой готелі, достатньо буде звіритися з Google Map.
03 декабря 2012, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт