» Отдых » Новости туризма

Тисячі гітаристів зберуться у Вроцлаві 1 травня

    всего 84291 отеля

Тисячі гітаристів зберуться у Вроцлаві 1 травня

1 травня польський Вроцлав знову стане офіційним Містом Гітари. Гітаристи з усієї Європи зустрічаються в цьому місті, щоб в черговий раз спробувати побити Гітарний рекорд Гіннеса (Guinness Guitar Record).

Всі бажаючі запрошуються на центральну площу міста для спільного виконання композиції "Hey Joe" Джиммі Хендрікса. Місцеві жителі і туристи стануть свідками історичної події.

У 2018 році рекорд був побитий - кількість учасників склала 7411. Відповідно, щоб встановити новий рекорд в цьому році, потрібно як мінімум 7412 гітаристів. "Ми знаємо, що з вашою допомогою ми можемо дозволити собі більше - досить, щоб кожна група гітаристів переконала ще одну людину зіграти разом у Вроцлаві, і ми повернемося до історії ", - йдеться в офіційному прес-релізі Рекорда.

Брати участь можна з електричної, акустичної або бас-гітарою, допускаються також банджо, мигдаликах і укулеле. За заходом можна буде спостерігати онлайн на YouTube.
30 апреля 2019, 11:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт