» Отдых » Новости туризма

Сніг і погода на європейських гірськолижних курортах

    всего 84291 отеля

Сніг і погода на європейських гірськолижних курортах

У горах Європи пройшли хороші снігопади і температура повітря встановилася мінусова. Багато гірськолижні курорти Франції, Австрії, Італії та Швейцарії починають сезон з перших чисел грудня. Більшість з них вже готові включати снігові гармати. Однак курорти Болгарії та Шотландії поки не працюють.

У перші вихідні грудня в Австрії відкриються курорти Санкт-Антон (70 сантиметрів снігового покриву в зоні катання) і Лех (близько півметра снігу). Вже працюють курорти - Обергургль, Ішгль, Шладмінг, Капрун, а також льодовики Піцталь, Хинтертукс і Каунерталь - можуть похвалитися великою кількістю снігу. Майрхофен збирався відкритися 1 грудня, але відкладає цю подію на тиждень. Не готовий до повноцінного початку роботи і Кицбюель.

У Франції свіжий сніг є на курортах Шамоні, Валь-д'Ізер і Ле-Дез-Альп - вони починають роботу 1 грудня. Більше півметра снігового покриву встановилося в Валь-Торанс і Тіні - обидва вже працюють.

У швейцарському Церматте працюють 8 підйомників, нещодавно там випало багато свіжого снігу. Посеред тижня почав роботу курорт Санкт-Моріц. У найближчі вихідні очікується відкриття Енгельберга і Андерматт, де зараз вже більше метра сніжного покриву і прекрасні умови для катання. Готові до повноцінного сезону в Кран-Монтані, Лакс, Вербье, Гштаде і Ле-Дьяблере.

В італійській Червінії насипало 2,5 метра снігу. На вихідних відкриється курорт Грессоней, на вершинах якого більше 130 сантиметрів снігового покриву. Починають сезон Мадонна-ді-Кампільо, Кортіна-д'Ампеццо, Лівіньо і Борміо, хоча глибина снігу там не перевищує півметра. З початку грудня почнуть роботу більшість центрів, що входять в об'єднану зону катання Dolomiti Superski.
01 декабря 2012, 09:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт