» Отдых » Новости туризма

У Дубаї пройде Різдвяний фестиваль

    всего 84291 отеля

У Дубаї пройде Різдвяний фестиваль

Різдвяний фестиваль під відкритим небом, з частуваннями, святкової ярмарком і розвагами, буде проходити в Дубаї з 6 по 8 грудня. Місцем його проведення стане площа в районі Dubai Media City.

Як повідомляють "Російські Емірати", кожен день з трьох в 18:00 буде проходити урочиста церемонія запалювання вогнів на різдвяній ялинці. На самій ярмарку можна буде придбати товари модних брендів, прикраси, картини, а також святкові частування з популярних ресторанів і кафе міста. На фестивалі також будуть відкриті спеціальні майстерні, де гостям свята розкажуть і покажуть, як прикрасити будинок до Різдва, як накрити стіл і що приготувати.

В рамках фестивалю плануються виступи хорів з місцевих шкіл. Для дітей передбачена особлива програма. Популярні дитячі клуби Дубая організовують в рамках свята різні розваги та атракціони.

Вартість квитків на Різдвяний фестиваль - від 30 дирхамів ($ 8) для дорослих і від 20 дирхамів ($ 5,5) для дітей від 2 до 12 років. Зовсім маленьким відвідувачам вхід вільний, відвідування грота Санти оплачується окремо - 20 дирхамів незалежно від віку.
03 декабря 2012, 20:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт