» Отдых » Новости туризма

Готель та мультимедійна оглядовий майданчик у празькій телевежі

    всего 84291 отеля

Готель та мультимедійна оглядовий майданчик у празькій телевежі

У Празі після реконструкції, що тривала більше року, відкрилася телевежа, розташована в районі Жижков (Žižkov), - Одна з головних визначних пам'яток міста.

Після ремонту до послуг відвідувачів вежі - оглядова площадка з мультимедійним обладнанням і три нових ресторани, незабаром почне роботу міні - готель класу люкс. У планах інвестора - відкриття пивного бару, а навесні - завершення облаштування парку з дитячим майданчиком, міні - гольфом і амфітеатром.

Одномісний готель буде призначений для виняткових випадків - наприклад, щоб провести в розкішних апартаментах шлюбну ніч. Персонал зможе організувати весільну церемонію і прийом (20-30 тисяч крон, тобто 795-1193 євро за ніч ). В даний час в ньому ще ведуться будівельні роботи.

Оновлена оглядовий майданчик на висоті 93 метри обладнана зручними кріслами, сидячи в яких, відвідувачі можуть милуватися панорамою міста під автентичне звуковий супровід - плескіт Влтави, бій курантів і шум метро.

У зв'язку з великими витратами на реконструкцію вартість вхідного квитка на вежу піднялася з 120 (4,77 євро ) до 150 крон (5,97 євро ). ( за матеріалами Metro. cz і Ceskatelevize. cz - переклад Travel. ru )
02 ноября 2012, 11:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт