» Отдых » Новости туризма

Новий термінал Внуково повністю відкриється в грудні

    всего 84291 отеля

Новий термінал Внуково повністю відкриється в грудні

Московський аеропорт Внуково заявив про намір повністю ввести в експлуатацію до 1 грудня відкритий двома роками раніше новий основний термінал. Новобудова, іменована також терміналом А, весь цей час функціонує в усіченому режимі: приблизно половина "чистої" зони закрита для пасажирів, і в ній завершуються оздоблювальні роботи, а навколо терміналу триває реконструкція літакового перону, нагадує. [Ab]

З грудня для пасажирів буде відкрита так звана "крапля" - далека і найбільш широка частина посадкового пірсу з телетрапів. Зараз вона відокремлена від доступної зони тимчасової стіною. Після початку роботи пірс буде розділений по своєї осі приблизно навпіл: справа буде зона міжнародних рейсів, ліворуч - внутрішніх (зараз обидві половини обслуговують внутрішні рейси, і лише кілька телетрапів в правій частині будівлі виділені для міжнародних). При цьому виходи на посадку в дальній частині пірсу будуть реверсивними, і в залежності від ситуації можуть використовуватися для будь-яких маршрутів.

Центральна частина "краплі", в середині якої розташовується вишка авіадиспетчерів, буде в міжнародній зоні. У залі вильоту навколо підстави вишки знаходиться міні-сад з невеликим водоспадом, а стеля в цьому місці буде скляним. Не виключено, що басейн під водоспадом буде використовуватися як акваріум. Таким чином, вилітають за кордон пасажири отримають досить нестандартний інтер'єр "чистої" зони.

Повністю роботи в відкривається частини терміналу будуть завершені вже в майбутньому році. Нагадаємо, що на даний момент телетрапів працюють тільки в його правій (майбутньої міжнародної) частини. З лівого боку і у далекого кінця пірса змонтувати їх досі було неможливо через триваючої реконструкції перону - його рівень знижують приблизно на метр. Передбачається, що постачання нових телетрапів почнуться протягом листопада. До завершення їх монтажу пасажири внутрішніх рейсів будуть обслуговуватися переважно автобусами.
02 ноября 2012, 12:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт