» Отдых » Новости туризма

У Греції через загальний страйк скасовано всі авіарейси

    всего 84291 отеля

У Греції через загальний страйк скасовано всі авіарейси

У четвер, 18 жовтня, в Греції через тригодинний страйк авіадиспетчерів в рамках загального страйку з 10:00 до 13:00 за місцевим часом (аналогічно за Києвом) скасовані десятки пасажирських авіарейсів.

Як повідомляє афінський міжнародний аеропорт Елефтеріос Венізелос, скасовані 23 прибуваючих рейсу та 23 вильоту. По всій країні місцева авіакомпанія Aegean Airlines скасувала 12 рейсів і перенесла ще 20, інша грецька авіакомпанія Olympic Air скасувала 34 рейси і перенесла 44, а міжнародна ЕasyJet перенесла 18 рейсів. Порушені також ряд інших чартерних рейсів.

Крім авіатранспорту, страйк торкнулася також поромне і залізничне сполучення. У столиці Греції не ходять тролейбуси, таксі та приміські електрички, а метро та автобуси повинні почати роботу з 9. 00 ранку.

Державні установи, школи та університети, банки, деякі магазини закриті по всій країні.

Як очікується, в центрі Афін пройдуть масові протести проти заходів економії, які уряд має намір прінятьв обмін на черговий транш кредитів ЄС і МВФ.
18 октября 2012, 10:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт