» Отдых » Новости туризма

Готель Radisson Blu відкрився в Буковелі

    всего 84291 отеля

Готель Radisson Blu відкрився в Буковелі

Готельна група Rezidor оголосила про відкриття нового готелю бренду Radisson Blu на Україні. Готель розташований в Буковелі - одному з провідних гірськолижних курортів країни.

У готелі - 252 номери, витриманих в альпійському стилі. З кімнат відкривається панорамний вид на гори. В кожному номері гості можуть скористатися фірмовими послугами, включаючи безкоштовний високошвидкісний доступ в інтернет. У більшості кімнат є власна тераса і гардеробна, приймаються 50 каналів супутникового телебачення. А перлиною комплексу є президентський люкс із трьома спальнями, вітальнею, кухнею і сауною.

Готель також має в своєму розпорядженні широким вибором кафе і ресторанів, основний з яких - MontBlanc, де сервірується сніданок, обід і вечерю, - включає VIP-зал і три тераси для відпочинку на свіжому повітрі. За запитом персонал приготує для постояльців сніданок Grab & Run.

Готель Radisson Blu Resort, Bukovelідеально підходить для любителів зимових видів спорту: він розташований на схилі гори, в безпосередній близькості до підйомника № 7.

Любителям літнього відпочинку пропонуються прогулянки в горах, рафтинг, катання на конях і водних мотоциклах. Гості також можуть розслабитися в одному з Буковельська гарячих мінеральних джерел або скористатися послугами входить в інфраструктуру готелю велнес-і спа-центру Anne Semonin з басейном, фітнес-залом і спа-кабінетами.

Для дітей передбачений ігровий центр, що включає комп'ютерний клас, невеликий кінозал, дитячу ігрову кімнату і відкриту ігровий майданчик на мальовничому схилі гори.

Крім того, у готелі є конференц-зона з шістьма переговорними кімнатами на 190 чоловік, банкетним залом на 420 гостей і бізнес-центр, говориться в прес-релізі компанії.

Вартість проживання становить від 125 євро за ніч при двомісному розміщенні.
11 сентября 2012, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт