» Отдых » Новости туризма

Названі найпопулярніші країни для відпочинку в українців

    всего 84291 отеля

Названі найпопулярніші країни для відпочинку в українців

Представник Всеукраїнської асоціації туристичних операторів (ВАТО) Олег Пікерський на прес-конференції на тему Підсумки літнього туристичного сезону повідомив, що основні потоки українських туристів цього літа прямували у бік Туреччині , Греції , Іспанії та Хорватії.

"Лідери продажу цього сезону - це
Туреччина , Греція, Іспанія і Хорватія. Найбільший потік українських туристів прямував до Туреччини. Незважаючи на те, що вона стала трохи дорожче, ніж до цих пір, і трохи знизила якість, турецькі туроператори компенсують це зниженням цін і різними бонусами - зразок раннього бронювання. Тож поєднання ціни та якості залишається там на дуже високому рівні ", - зазначив він.

За його словами, Греція, яка зайняла другу строчку, цього року була дешевше
Туреччини .

"Ці країни виявили найбільшу динаміку по залученню туристів. В їх посольствах внаслідок економічної кризи стало легко і просто отримати візу", - сказав представник ВАТО.

На четвертому й п'ятому місцях розташувалися країни, які не вимагають віз - Хорватія і Чорногорія, інфраструктура яких розвинена і адаптована для прийому великих потоків туристів.

Експерт вважає, що в наступному році тенденції навряд-чи потерплять зміни.

Як повідомляється, щодо внутрішнього туризму, лідерами є Крим і Карпати.





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт