» Отдых » Новости туризма

Call-центр для туристів заробив в Одесі

    всего 84291 отеля

Call-центр для туристів заробив в Одесі

"Гаряча телефонна лінія" для туристів заробила в Одесі. Тепер гості міста, зробивши дзвінок, можуть безкоштовно отримати інформацію про можливі турах і екскурсіях, готелях, ресторанах і визначні пам'ятки, дізнатися розклад руху транспорту, адреси і телефони організацій і багато іншого.

Для того щоб отримати консультацію в call-центрі, необхідно набрати простої номер: 123. Зі стаціонарного телефону дзвінок - безкоштовний, з мобільного плата стягується відповідно до тарифу оператора. Сама послуга для туристів нічого не варто.

Інфолінія працює цілодобово. Оператори відповідають на українській, російській і англійській мовах, надалі будуть доступні також німецьку та французьку.

Матеріали з інформацією про новий сервіс можна отримати в готелях, ресторанах та головному офісі туристичного інфоцентру, пише газета "Дело".

Послуга надається компанією "Інформаційні системи 123", яка відкрила аналогічні центри в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові та Львові, де отримати довідку можна, набравши той же телефонний номер - 123.
10 августа 2012, 14:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт