» Отдых » Новости туризма

Над Дніпром можна пролетіти на тросі

    всего 84291 отеля

Над Дніпром можна пролетіти на тросі

Одна з можливостей відпочинку в Києві - тросові атракціони. З 2008 року тут працює критий парк Sky Quest. А нещодавно швидкісний спуск по тролів (тросової трасі) став доступний і прямо над Дніпром.

Траса протягнута над річкою від арки Дружби Народів до Труханового острова паралельно Пішохідного моста. Її протяжність становить 600 метрів, повідомляє Village. ru. На оглядовому майданчику біля арки троси кріпляться до залізного стовпа, а з протилежного боку - до 12-метрової вишці на пляжі Труханового острова. На старті і фініші працюють по два інструктори. На оглядовому майданчику пасажира споряджають, проводять інструктаж і відправляють в дорогу, а на острові - зустрічають, допомагають спуститися і зняти кріплення. Спуск працює тільки в одному напрямку, так що повертатися доведеться по Пішохідного моста.

Час роботи незвичайної переправи - з 11:00-12:00 до 21:30. Максимальна вага, з яким допускають на атракціон - 150 кілограм, мінімальний - близько 30 кілограм. Дітям до 8 років дозволяють спускатися тільки разом з дорослими, за умови, що загальна вага пасажирів не перевищує 100 кілограм. Швидкість спуску не більше 60 км/год, в результаті шлях займає 40-60 секунд. В майбутньому планується оснастити трасу тросами в п'ять разів міцнішими - на них можна буде розвинути велику швидкість, до того ж під час дощу вони не намокають і не провисають.
10 августа 2012, 16:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт