» Отдых » Новости туризма

Греція має намір почати видавати візи туристам в аеропорту

    всего 84291 отеля

Греція має намір почати видавати візи туристам в аеропорту

Грецькі власті хочуть змінити систему видачі віз. Через деякий час туристи з Росії та інших країн зможуть отримувати їх після прильоту в аеропорт.

Грецька влада задоволені програмою, в рамках якої іноземці з території Туреччини можуть відвідують п'ять грецьких островів без попереднього оформлення візи. За два місяці дії цієї програми, прикордонні служби Греції видали туристам після прибуття 2224 візи.

Але не виключено, що в наступному році подібним чином "відкриється" вся Греція, а не тільки острова. В інтерв'ю Інтерфаксу заступник губернатора грецького регіону Додеканіса Фотіс Хадзідіакос заявив, що зараз розглядається питання про введення безвізового режиму для тих, хто прибуває в аеропорти країни, що фактично означає перехід на систему оформлення віз по прильоту.

Як пише грецька газета Capital, найбільше від нового порядку видач віз на островах виграли турки, росіяни й українці - їх прибуває найбільше.

"Найбільше до нас приїжджає громадян Туреччини. Зростання турпотоку становив 100%", - запевнив видання представник турагентсва на острові Лесбос Аріс Лазаріс. За його словами, число бронею з інших країн Європи скоротилося на 50%.
10 августа 2012, 15:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт