» Отдых » Новости туризма

Перший в Грузії кемпінг відкривається в Аджарії

    всего 84291 отеля

Перший в Грузії кемпінг відкривається в Аджарії

В кінці серпня завершиться будівництво кемпінг-центру в Кобулеті на чорноморському узбережжі Аджарії. Вартість розміщення складе всього 2 ларі (близько 1,2 долара), а за 5 ларі (близько 3 доларів) гостям пропонується шведський стіл. Крім того, при бажанні буде можливість приготувати їжу самим.

Об'єкт зможе одночасно приймати до 200 постояльців, повідомляє РІА "Новости". Туристичні влади Кобулеті розраховують, що символічна ціна за обслуговування дозволить залучити в регіон більше туристів - не тільки молоді і студентів, а й усіх любителів природи. Об'єкт розміщення такого роду стане першим в Грузії, надалі країна планує створити 37 кемпінгів.

Кобулеті - місто в Аджарії, в 21 кілометрі на північ від Батумі. За радянських часів він вважався одним із кращих курортів чорноморського узбережжя. Зараз тут знову активно розвивається туристична інфраструктура.

Автономна республіка Аджарія - історичний, географічний і політико-адміністративний регіон на крайньому південному заході Грузії. Це один із самих самобутніх районів країни. У минулому році тут побувало близько 1,5 мільйона гостей, 550 тисяч з яких приїхали з-за кордону. На нинішній рік Аджарія ставить перед собою мету взяти 2 мільйони туристів.
10 августа 2012, 18:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт