» Отдых » Новости туризма

Китайський парк розваг запрошує жінок у міні-спідницях

    всего 84291 отеля

Китайський парк розваг запрошує жінок у міні-спідницях

Парк розваг Merryland в китайському Гуйлінь ( Guilin ) в найближчі два місяці буде проводити кампанію Love Miniskirts. У рамках акції всі відвідувачки парку, що прийшли у спідницях довжиною не більше 38 сантиметрів, отримають знижку на вхідний квиток. Він обійдеться їм всього в 55 юанів ( $ 8,6 ), у той час як звичайний квиток коштує вдвічі дорожче.

Акція проводиться щорічно з 2007 року, пише Telegraph. За словами керівництва парку, вона спрямована на те, щоб заохочувати жінок " продемонструвати свою красу ". Кампанія викликала критику в регіоні, але з кожним роком скарг надходить все менше.

Тематичний парк Merryland за площею і кількістю атракціонів є одним з найбільших в регіоні. Його розміри порівнянні з розмірами Діснейленду в США. На території також є поле для гольфу і великий готель Merryland Resort.

Місто Гуйлінь розташований в китайському автономному районі Гуансі - Чжуанг ( Guangxi Zhuang ), в 450 кілометрах на північний захід від Макао.
27 июля 2012, 14:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт