» Отдых » Новости туризма

Новий спа-центр з'явився на чеському курорті Тепліце (Teplice)

    всего 84291 отеля

Новий спа-центр з'явився на чеському курорті Тепліце (Teplice)

У чеському курортному місті Тепліце (Teplice) чотиризірковий готель Giovanni Giacomo відкрив спа-центр, пропонує відпочиваючим широкий вибір процедур.

Готель поєднує в собі комфорт і затишок готельного розміщення з повним спектром не тільки косметичних, але і лікувальних процедур, які зазвичай проводяться у санаторних умовах. Лікування захворювань опорно-рухового апарату (артрит і артроз, радикуліт і сколіоз, наслідки травм і операцій і т. д. ), деякі види електролікування і лікування ультразвуком можна отримувати не виходячи з готелю.

Крім того, постояльцям пропонується питної курс лікувальної води "Білинська кселка", що входить до числа найбільш цінних у світі. Готель також проводить різноманітні акції, за якими гості можуть отримати значні знижки на процедури, йдеться на сайті press-release.ru.

Вартість проживання в готелі складає від 84 євро за ніч при двомісному розміщенні.

Тепліце розташований на північному заході Чехії в Устецький краї і не дуже відомий серед туристів з Росії і країн СНД, але популярний серед жителів Західної Європи. Сюди їдуть не розважатися, а щоб пройти комплексне лікування. Тепліце привабливий тим, що вартість оздоровчих процедур тут нижче, ніж на сусідніх німецьких курортах, а якість часто вище.
26 июля 2012, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт