» Отдых » Новости туризма

У зимовому сезоні Циллерталь-Арена готує багато новинок

    всего 84291 отеля

У зимовому сезоні Циллерталь-Арена готує багато новинок

Австрійський гірськолижний курорт Циллерталь-Арена (Zillertal Arena) активно готується до майбутнього зимового сезону. Однією з новинок стане підйомник Kreuzwiesn-X-Press з пропускною здатністю 1800 осіб на годину.

Його перепад висот становить 308,3 метра, швидкість - 5 метрів в секунду, час у дорозі - 4 хвилини. Створення підйомника обійшлося курорту в 5 мільйонів євро, повідомляє Ski. ru. Ще 9 мільйонів євро було інвестовано в систему штучного засніження Gerlosplatte. Завдяки цьому в сезоні 2012/2013 курорт буде розташовувати 64 сніговими гарматами, площа осніження досягне 47,5 гектара. Від кожного підйомника в області Hochkrimml - Gerlosplatte як мінімум одна траса буде вести в долину, покриту штучним снігом.

Крім того, на курорті з'явиться безліч бездротових точок Wi-Fi. І, нарешті, починаючи з весни 2013 року в Целле, Герлосе і Кенігсляйтене можна буде вийти на трасу вже в 6:55. Правда, настільки раніше відкриття трас доступно лише два рази на тиждень: по четвергах і неділях в період з 14 березня по 14 квітня.

Долина Циллерталь (Zillertal, місцеві жителі також називають її Грунд, Grunde) - найбільш відома гірська область на схід від Інсбрука. Це один з найбільших гірськолижних регіонів Європи, що володіє сучасною інфраструктурою відпочинку і мальовничими ландшафтами. У 166-кілометровий регіон катання з назвою Циллерталь-Арена входять гірськолижні центри Целль (580 метрів), Герлос (1300 метрів) і Кенігсляйтен (1600 метрів). Сніговий покрив в цій області встановлюється з початку грудня до початку квітня, в розпорядженні лижників - безліч трас різної складності, а загальний перепад висот близько двох кілометрів допомагає знайти комфортне катання в будь-яку погоду.
27 июля 2012, 12:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт