» Отдых » Новости туризма

Туристи можуть починати готуватися до поїздки на Октоберфест

    всего 84291 отеля

Туристи можуть починати готуватися до поїздки на Октоберфест

Один з найпопулярніших у світі пивних фестивалів - Октоберфест - щорічно проводиться в Мюнхені і приваблює мільйони гостей. Він має давню історію - в 2010 році фестивалю виповнилося 200 років.

Початок йому поклали пишні святкування з нагоди весілля баварського наслідного принца Людвіга та принцеси Терезії фон Заксен-Гільдбургхаузенської, що відбулися 12-17 жовтня 1810 року. Згодом, щоб свято проходило в теплу пору, баварці перенесли його на кінець вересня.

У цьому році Октоберфест відбудеться з 22 вересня по 7 жовтня. Згідно традиції, він пройде в центральній частині міста, на Терезиному лузі. У день відкриття на глядачів чекає парад броварень, а в першу неділю фестивалю в програмі - костюмований парад.

Відвідування фестивалю безкоштовно для всіх бажаючих, квитки не потрібні. Різні сорти пива та закуски подають більш ніж в 30 наметах і шатрах. Знайти вільне місце, як правило, досить складно, особливо великим компаніям. Рекомендується приходити в будні не пізніше 14:30, а у вихідні - вранці, оскільки замовити пиво можна тільки за наявності місця. Пивні намети відкриті з 10:00 до 23:00 по буднях, по вихідних - з 9:00. Розлив пива здійснюється до 22:30.

Туристам з Росії слід пам'ятати, що Німеччина є однією з країн Шенгену з рекордно довгим очікуванням візи. У середині липня запис на подачу документів в московській дипмісії ведеться вже на кінець серпня; так що для відвідин фестивалю в жовтні зараз - саме час подавати документи.
23 июля 2012, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт