» Отдых » Новости туризма

Близько половини росіян хочуть відправити дітей у літній табір

    всего 84291 отеля

Близько половини росіян хочуть відправити дітей у літній табір

49% росіян вважають, що організацією відпочинку школярів в дитячих таборах має займатися держава, а точніше - місцеві органи влади. Такі результати опитування, присвяченого відпочинку дітей шкільного віку, який у липні провів Фонд "Громадська думка". Ще 30% жителів Росії впевнені, що організувати відпочинок дітей у таборах повинні самі батьки. А 12% відносять організацію таборів до ведення шкіл.

44% опитаних хочуть відправити своїх дітей та онуків шкільного віку в літній табір. Всього 6% респондентів заявили, що в табір своїх дітей не відправлять.

Також 44% жителів Росії вважають, що люди з таким же, як у них, достатком можуть собі дозволити відправити дитину до табору. А 45% вважають, що люди з такими ж доходами не зможуть оплатити перебування дитини в літньому таборі.

Самим важливим і цінним, заради чого варто відправляти дітей в табір, 34% батьків назвали "спілкування з однолітками". 30% опитаних вважають, що важливіше всього оздоровлення дитини, 29% респондентів на перше місце поставили перебування дітей на свіжому повітрі, і 23% батьків раді, що дитина на відпочинку займається спортом. Те, що діти в таборі не бовтаються без нагляду, є суттєвою причиною для відправки їх туди для 28% батьків. А 25% опитаних сподіваються за допомогою життя у таборі привчити дітей до самостійності.

При цьому отримання дитиною навичок і нових умінь як результат відпочинку в таборі виділили лише 11% батьків, а розвиток дитячих здібностей та талантів - 15% респондентів. Екскурсії та культурна програма на відпочинку серйозно цікавлять тільки 16% батьків.

Фондом "Громадська думка" було опитано 1500 жителів 100 населених пунктів 43 суб'єктів Російської Федерації. З них 52% відпочивали в дитинстві в літніх таборах, і лише у 3% залишилися про табір негативні спогади.
23 июля 2012, 15:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт