» Отдых » Новости туризма

Паризькі пляжі почали роботу

    всего 84291 отеля

Паризькі пляжі почали роботу

У Парижі в 11-й раз відкрилися міські пляжі, які щоліта обладнають на набережній Сени і в парку Ля - Вілетт ( Villette ) в XIX окрузі.

У цьому році, у зв'язку з роботами по реконструкції набережної, площа пляжу в центрі міста зменшена і складає всього 1 кілометр. Під нього виділено ділянку між Тюїльрі і мостом Arcole. Крім того, через скорочення території в цьому році не обладнаний басейн.

Інші можливості відпочинку залишилися незмінними, і відвідувачам, як раніше, запропонують великий вибір розваг - гри в петанк, міні - гольф, заняття Тайцзіцюань ( один з видів ушу ), танці - кожен день нові: по понеділках - під супровід акордеона, по вівторках - аргентинське танго, по середах - ча-ча -ча, бачата, кізомба, Бегін і зук, по четвергах - бал під акордеон, по п'ятницях - бал свінгу в стилі ретро, по суботах - сальса та мамба, по неділях о 15:00 бал для дітей, о 18:00 - бал у стилі ретро.

Пляжі будуть працювати до 19 серпня, пише Tout - paris. org.
23 июля 2012, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт