» Отдых » Новости туризма

В районі Геленджика поки не можна купатися

    всего 84291 отеля

В районі Геленджика поки не можна купатися

Купання в Чорному морі в районі Геленджика, постраждалого від повені, не рекомендується до 12 липня. До цього часу повинні бути взяті проби води та проведено їх аналіз на предмет вмісту шкідливих речовин.

Як повідомляє Асоціація туроператорів Росії (АТОР), об'єкти туристичної інфраструктури від повені не постраждали. Практично у всіх районах міста вода зійшла ще 7 липня. На вулиці Островського, яка постраждала найбільшою мірою, подекуди спостерігається розтин дорожнього полотна. В іншому ситуація в районі повністю стабілізувалася. У всіх пансіонатах і санаторіях міста є холодна і гаряча вода, електрика. Перебоїв з постачанням продуктів харчування не спостерігається.

В даний час всі сили муніципальних служб кинуті на прибирання сміття. Вже зараз більшість вулиць розчищено, передбачається, що роботи будуть закінчені протягом декількох днів.

Аеропорт працює в штатному режимі, проте залізничне сполучення з Новоросійськом поки не відновлено, поїзди прибувають до Анапи, звідки організована доставка туристів до місць відпочинку Геленджікского району.

За даними АТОР, на курорті знаходиться більше 100 тисяч відпочиваючих. В середньому в день бронюється 500-700 турів на цей напрямок, і туроператори відзначають, що відмови від вже оплачених турів складають не більше 5%.
10 июля 2012, 11:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт