» Отдых » Новости туризма

У Дубаї можна безпечно поплавати з акулами

    всего 84291 отеля

У Дубаї можна безпечно поплавати з акулами

Незважаючи на сумну репутацію, насправді більшість видів акул абсолютно не цікавляться людиною як їжею. Однак фільм "Щелепи" бачив, напевно, кожен, так що міф про небезпеку цих тварин вже невигубний. Тому ті, хто вже встиг зануритися на дно басейну Shark Lagoon, що відкрився в кінці червня в Дубаї, відчувають себе справжніми сміливцями.

Сафарі з акулами організовано в спеціальному басейні парку Aquaventure на території дубайського готелю Atlantis, який розташований на одній з насипних "пальм". Занурення здійснюється за допомогою відомої системи Sea Trek. Вона являє собою великий шолом, повітря всередині якого постійно прокачується, що дозволяє людині дихати, перебуваючи під водою. Шолом важкий і незручний, на суші він важить 32 кілограми, під водою його відчутну вагу не більше 6 кілограмів. Це обладнання дозволяє занурюватися навіть тим, хто ніколи не був знайомий з дайвінгом.

Перед тим як зайти в воду, туристи проходять інструктаж. Їх просять нічого і нікого не чіпати руками і не забувати дихати. Також учасникам розповідають, як пояснюватися під водою жестами. Вся лекція займає не більше двох хвилин.

Минулі це незабутня пригода кажуть, що перші секунди - досить неприємні, тому що вода в басейні дуже холодна - така, яка придатна акулам, а не людям. Туристи йдуть по дну на глибині 10 метрів. Навколо, крім рифових акул, плавають скати та інші екзотичні риби. Зсередини резервуара можна помахати іншим відпочиваючим, що знаходяться зовні.

Сафарі з акулами триває 20 хвилин і коштує 275 AED (

$ 74,8) на людину. $74,8) на человека. $ 74,8) na lyudynu. $74,8) na cheloveka.

Брати участь може будь-хто у віці від 8 до 80 років, повідомляє Gulf News. Сеанси занурення проводяться щодня з 11:00 до 12:00 і з 13:00 до 14:00.
01 июля 2012, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт