» Отдых » Новости туризма

У Москві туристам допомагають волонтери

    всего 84291 отеля

У Москві туристам допомагають волонтери

Починаючи з літа в Москві організована волонтерська група допомоги туристам. Її учасники чергують в найбільш відвідуваних місцях і готові надати необхідну підтримку мандрівникам.

Волонтерські пости працюють з 10:00 до 20:00. Члени групи чергують парами в дві зміни. Дізнатися їх можна по фірмовим футболкам з московською символікою та написами Welcome 2 Moscow і Can I help you?.

Набір бажаючих приєднатися до руху проводиться через сайт vol. mgiit. ru, на сьогоднішній день працює в пілотному режимі, і групу " Вконтакте ". Вимоги до кандидатів: вік від 14 років, любов до Москви і знання англійської мови. Перед тим, як вийти на пост, волонтери проходять двотижневу тренінг з англійської мови та Москвоведение.

До справжнього моменту зареєстровано близько 150 чоловік, але на вулиці працюють близько 50. Очікується, що до кінця року група налічуватиме 300 учасників, а в наступному році - 1000. Крім того, до кінця 2012 року планується відкрити два нових поста - у Третьяковській галереї і на ВВЦ, а до літа 2013 їх число збільшиться до 20, пише RATA - News.
26 июня 2012, 17:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт