» Отдых » Новости туризма

Відсутність попиту завставляет готелю Лондона знижувати ціни

    всего 84291 отеля

Відсутність попиту завставляет готелю Лондона знижувати ціни

Чи то Олімпіада в Лондоні не користується у туристів популярністю, чи то ціни на проживання та спортивні заходи занадто високі, проте факт залишається фактом: за місяць до початку ігор у готелях британської столиці дуже багато вільних місць. Усвідомивши це, готельєри змушені знижувати ціни, які спочатку були різко підняті в очікуванні напливу гостей.

Якщо початкова середня ціна номера в олімпійський період в Лондоні дорівнювала 210 фунтам, то зараз вона знижена до 160 фунтів за ніч, підрахував The Telegraph. Наприклад, у чотиризірковому готелі Britannia International на Канарі-Уорф номер на двох коштує 259 фунтів, а ще тиждень тому його продавали за 395 фунтів. У тризірковому готелі London Ealing Hotel в районі Ealing Common нинішня ціна - 121 фунт, а ще недавно вона дорівнювала 150 фунтам.

Ще більш значне падіння цін демонструють готелі, розташовані в безпосередній близькості від олімпійських об'єктів. Radisson New Providence Wharf Hotel, що знаходиться в 4 кілометрах від Олімпійського парку, хотів за номер на двох 594 фунта. Зараз ціна знижена більш ніж в два рази: аналогічні номери можна забронювати за ціною від 210 до 306 фунтів.

Крім того, готельєри йдуть на полегшення вимог. Багато готелів дозволяли бронювати номери тільки на тривалий термін. Зараз більшість вже згідно віддати номер туристам на одну-дві ночі.

Лондонські готелю сподіваються залучити відвідувачів різким зниженням цін. Однак цей крок може виявитися запізнілим - громадянам більшості країн світу спланувати свою поїздку до Великобританії не так-то легко, і за місяць вони можуть не встигнути оформити документи, навіть якщо дуже захочуть. Однак можливе зростання внутрішнього туризму.

Нагадаємо, що в 2010 році в рамках підготовки до Олімпіади британський офіс з туризму VisitBritain запропонував приймаючим організаціям підписати «Хартію справедливих цін" на проживання та відвідування заходів. Мабуть, її дотримувалися не всі, і навесні нинішнього року представники VisitBritain вперше забили на сполох про можливу недостачу іноземних туристів під час ігор з причини завищених цін.
26 июня 2012, 16:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт