» Отдых » Новости туризма

Новий уряд Єгипту має намір розвивати туризм в країні

    всего 84291 отеля

Новий уряд Єгипту має намір розвивати туризм в країні

Обмеження для іноземних туристів в Єгипті введені не будуть. Прийшла до влади ісламістська Партія свободи і справедливості (ПСС), чий кандидат Мухаммед Мурсі переміг на президентських виборах, обіцяє продовжити розвивати туристичний сектор країни.

Поліпшенню іміджу Єгипту повинні сприятимуть заходи, озвучені в передвиборчій програмі нового президента, повідомляє RATA-News. Зокрема, особливу увагу буде приділено чистоті вулиць Каїра, а також організації автомобільного руху. За словами Ахмеда аль-Імама, офіційного представника комітету з туризму ПСС, іноземні гості зможуть без проблем добиратися до всіх історичних пам'яток, в тому числі до пірамід Гізи. Також нові власті мають намір подвоїти кількість готельних номерів, довівши їх кількість до 435 тисяч. Однак реалізацією планів з розвитку туризму вони займуться лише після встановлення політичної стабільності в країні, підкреслив Ахмед аль-Імам.

Туризм залишиться провідною частиною економіки країни. Раніше ісламісти натякали на можливе введення обмежень для відпочиваючих в Єгипті туристів. Зокрема, нові власті планували заборонити продаж алкоголю навіть у туристичних місцях, а також відкриті купальники за межами готелів і готельних комплексів.

Масштабний проект з розвитку в'їзного туризму в Єгипті розрахований на залучення іноземних гостей до 2017 року. У найближчі п'ять років у країні будуть розширені і поліпшені туристичні програми. У їх числі - сафарі по пустелях, пляжний відпочинок і відвідування визначних пам'яток. Проект по відродженню круїзів по Нілу від Каїра до Асуана на півдні країни, з відвідуванням міст Ель-Мінья і Бені-Суейф, раніше не входили в туристичні програми, вже реалізується. З 2017 року Арабська Республіка має намір щорічно приймати до 20-25 мільйонів туристів.

Нагадаємо, що кращим для туристичного сектора Єгипту був 2010 рік, коли в країні відпочило 14000000 іноземних гостей. Після народного повстання і що послідувала за ним відставки Мубарака Єгипет позбувся третини туристів.
26 июня 2012, 15:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт