» Отдых » Новости туризма

Новий п'ятизірковий готель відкриється на Пхукеті в листопаді

    всего 84291 отеля

Новий п'ятизірковий готель відкриється на Пхукеті в листопаді

У листопаді 2012 року на Пхукеті відкриється новий п'ятизірковий готель Mai Khaolak Beach Resort & Spa. Він буде розташований на відокремленому пляжі Пак-Віп, в 4 кілометрах від селища Каолак, в годині їзди на північ від міжнародного аеропорту острова. Неподалік знаходиться морський національний парк Ламрім (Каолак).

Готельний комплекс Mai Khaolak Beach Resort & Spa запропонує постояльцям 200 стильно оформлених та обладнаних сучасною технікою номерів, включаючи 40 вілл і 33 номери категорії Deluxe Pool Access з прямим виходом в просторий басейн оригінальної форми.

На нижніх поверхах будуть розташовані три ресторани, спа-центр Mai Samunprai Spa, бібліотека, тренажерний зал і зал для конференцій і банкетів. Постояльці готелю зможуть взяти напрокат гірські велосипеди, морські каяки або вудки для риболовлі, а також навчитися мистецтву тайської кулінарії, говориться в прес-релізі готелю. Вартість проживання в новому готелі складе $ 200 за двомісний номер зі сніданком на добу.

Готельна група MAI Resorts, в яку входить споруджуваний комплекс, об'єднує готелі Andaman Seaview Hotel, Seaview Patong Hotel, By The Sea Residence і Mai Samui Beach Resort & Spa.
26 июня 2012, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт