» Отдых » Новости туризма

Музей The Beatles у Гамбурзі закриється 30 червня

    всего 84291 отеля

Музей The Beatles у Гамбурзі закриється 30 червня

Музей Beatlemania на вулиці Репербан (Reeperbahn), що є центром нічного життя Гамбурга, закривається у зв'язку з поганою відвідуваністю. З дня відкриття в травні 2009 року його відвідали лише 150 тисяч гостей, в той час, як інвестиції в створення склали близько 2,5 мільйона євро. Низька популярність і стала основною причиною закриття - виручки від продажу квитків не вистачає навіть на те, щоб покрити поточні витрати.

Колекція, що розмістилася на 5 поверхах і займає площу понад 1300 квадратних метрів, складається з більш ніж 1000 експонатів, так чи інакше пов'язаних з "великої четвіркою". Музей розповідає про історію The Beatles, починаючи з 1960-х років, коли музиканти регулярно виступали в гамбурзьких клубах, таких як Star-Club, Kaiserkeller, Top Ten і Indra, аж до розпаду. На першому поверсі будівлі розташовані кафе і магазин, де можна придбати сувеніри з символікою групи, а також їх аудіо-та відеозаписи.

Останній день роботи музею - 30 червня, повідомляє Guardian. Вартість квитка для дорослого становить 12 євро, для дитини віком до 14 років - 8 євро. Квиток для пільгової категорії відвідувачів обійдеться в 9 євро, сімейний квиток для 2 дорослих та 2 дітей коштує 33 євро.
12 июня 2012, 11:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт