» Отдых » Новости туризма

Між Києвом та аеропортом Бориспіль почали курсувати автобуси-шатли

    всего 84291 отеля

Між Києвом та аеропортом Бориспіль почали курсувати автобуси-шатли

Київпастранс з 8 червня запустив рух автобусів-шатлів для вболівальників Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та інших громадян між аеропортом Бориспіль і станцією метрополітену Бориспільська.

Як повідомили в аеропорту Бориспіль, зупинка зазначених автобусів в аеропорту знаходиться біля терміналу "В", періодичність курсування - 15 хвилин.

Вартість проїзду становить 15 грн, і, крім того, за 12 годин до матчу чемпіонату і через 12 годин після матчу при пред'явленні квитка на футбольний матч Євро-2012 проїзд безкоштовний.

Крім того, Київська міськдержадміністрація розпорядженням № 859 звернулася з проханням до Головного управління МВС України в Києві забезпечити посилений контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху на маршруті де проходитимуть автобуси-шатли.

Нагадаємо, в жовтні минулого року Київська міська державна адміністрація заявляла, що планує запустити 70 автобусів-шатлів для перевезення пасажирів під час проведення Євро-2012 між столицею та аеропортом Бориспіль.

Сьогодні, 8 червня, ввечері у Варшаві матчем Польща - Греція починається фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу. Крім того, годинник зворотного відліку часу до Євро-2012 у центрі Києва сьогодні почнуть рахувати дні до фіналу чемпіонату.
08 июня 2012, 14:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт