» Отдых » Новости туризма

Каталонія розвиває сімейний туризм

    всего 84291 отеля

Каталонія розвиває сімейний туризм

У найближчі місяці в Каталонії збільшиться кількість міст, що мають знак "Напрямок для сімейного туризму" (DTF). Такі сертифікати видаються населеним пунктам, в яких дотримані певні умови для відпочинку туристів і місцевих жителів. Зокрема, є безкоштовні анімаційні програми; дитячі клуби на пляжах, де батьки можуть залишити малюків на пару годин безкоштовно; дитячі майданчики у всіх районах міста; центри водних видів спорту і парки атракціонів, а також сімейні велосипедні маршрути.

Крім того, знак "Напрямок для сімейного туризму" передбачає наявність у готелях номерів з безпечними розетками, певної висоти балконами, суміжними кімнатами для малюків, а також дитячого меню і майданчиків усередині готелю. На відмічених сертифікатом курортах кожній дитині по приїзді видається спеціальний браслет, де вказані його ПІБ і адреса готелю, в якій він проживає.

Знак DTF видається орієнтованим на сімейний відпочинок курортам Каталонії з початку 2000-х років. На сьогоднішній день в регіоні налічується 14 муніципалітетів, які отримали цей сертифікат, і всі вони розташовані на узбережжі Середземного моря. Серед них - Льорет-де-Мар, Салоу , Камбрильс і Калелла. Однак незабаром знак "Напрямок для сімейного туризму" отримають міста, що знаходяться і всередині регіону. За словами Христини Іоніцкой, заступника директора Ради з туризму Каталонії в країнах СНД і Східної Європи, найближчим часом сертифікат також отримає Барселона.

У 2011 році Каталонію відвідали 26 мільйонів іноземних туристів. Близько 60% склали сімейні пари з дітьми.
21 декабря 1999, 11:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт