» Отдых » Новости туризма

Землетрус в Італії не торкнулося російських туристів

    всего 84291 отеля

Землетрус в Італії не торкнулося російських туристів

У неділю вранці на північному сході Італії стався землетрус магнітудою 5,9, через якого постраждали унікальні пам'ятники.

Всього в даний час відомо про шість жертв землетрусу, всі вони - італійці. Крім того, поранення отримали 50 чоловік. Наших співгромадян серед постраждалих від землетрусу немає, повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на Асоціацію туроператорів Росії (АТОР ). " На даний момент скарг від російських туристів, відпочиваючих в північній частині Італії, туроператорам не надходило ", - заявила виконавчий директор АТОР Майя Ломідзе.

Багато будівлі та споруди провінцій Феррара, Болонья і Модена отримали пошкодження. У центрі міста Сан - Феліче -суль - Панаро ( San Felice sul Panaro, 45 кілометрів на північний захід від Болоньї), який охороняється ЮНЕСКО, значно постраждала середньовічна фортеця. Також отримали руйнування історичні пам'ятники містечка Сант - Агостіно ( Sant'Agostino ) в 20 кілометрах на схід.
20 декабря 1999, 18:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт