» Отдых » Новости туризма

Туроператор Ланта-тур вояж призупинив діяльність

    всего 84291 отеля

Туроператор Ланта-тур вояж призупинив діяльність

Компанія "Ланта-тур вояж" - один з найбільших туроператорів Росії - призупинила свою діяльність. Під загрозою опинився відпочинок тисяч туристів.

Про призупинення діяльності один з найстаріших російських туроператорів повідомив у спеціальному листі, який було розіслано в п'ятницю ввечері в офіси партнерів і агентств-туроператорів. Однак на сайті компанії ніякої інформації про ситуації, що склалася немає. Туристичний ринок очікує появи офіційної заяви "Ланта-тур вояж" в понеділок.

В даний час за кордоном перебувають тисячі клієнтів компанії, повідомляє РІА "Новости". Прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна повідомила, що деякі з них не можуть вилетіти в Таїланд через те, що не сплачені їх авіаквитки. Крім того, італійська компанія "Гартур" перервала поїздку групи російських туристів з вимогою доплатити по 250 євро, щоб повернутися назад до Москви, пояснивши це боргом туроператора "Ланта-тур вояж". За даними Асоціації туроператорів РФ, в настали вихідні за путівками, проданим компанією, повинні були вилетіти більше 600 туристів. Всього до середини лютого компанія продала більше 3 тисяч турів, у тому числі в екзотичні країни.

У свою чергу, "Ростуризм" заявив, що стежить за ситуацією і готовий приймати претензії від постраждалих туристів. Відповідальність туроператора застрахована в компанії "Інгосстрах".
28 января 2012, 01:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт