» Отдых » Новости туризма

Готель у Швейцарії пропонує пожити в стилі фільму Дівчина з татуюванням дракона

    всего 84291 отеля

Готель у Швейцарії пропонує пожити в стилі фільму Дівчина з татуюванням дракона

Трохи більше року тому в знаменитому готелі Цюріха The Dolder Grand пройшли зйомки окремих сцен фільму Девіда Фінчера "Дівчина з татуюванням дракона" (The Girl with the Dragon Tattoo) . Сьогодні, щоб відзначити вихід картини в світовий прокат, готель підготував для своїх гостей спеціальну пропозицію.

У фільмі глядачі побачать під'їзну дорогу до комплексу, рецепцію і Masina Suite - один з чотирьох сьютов готелю найвищої категорії.

З середини січня гості можуть скористатися спеціальною пропозицією The Fan, яке включає дві ночі в готелі, вечерю в The Garden Restaurant, квиток у кінотеатр на перегляд фільму з трансфером на лімузині, а також фірмовий коктейль в барі, книгу Стіга Ларссона "Дівчина з татуюванням дракона "і огляд номери Masina Suite. Вартість пропозиції становить від 1650 франків (1364 євро).

Шанувальникам фільму, які хочуть досягти максимальної відповідності з екранної життям, припаде до смаку пропозиція The Original, в яке входить розміщення в Masina Suite, де можна оселитися вчотирьох, оскільки в сьюте - дві кімнати. У номері також є тераса, звідки відкривається мальовничий вид на околиці, а в його вітальні встановлений більярдний стіл. Одна з ванних кімнат обладнана сауною. Вартість пропозиції - 9910 франків (8196 євро).

Пропозиція діє за запитом, говориться в прес-релізі готелю.
17 января 2012, 09:06


Тэги: The Girl with the Dragon Tattoo





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт