» Отдых » Новости туризма

Малайзія готує програми для туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Малайзія готує програми для туристів з Росії

У найближчі роки Малайзія планує залучити більше російських мандрівників, а також збільшити термін їх перебування на курортах до 10-14 днів. Як повідомляє соб. кор. Travel. ru, про це на прес-конференції в Москві, що пройшла в рамках виставки Отдих/Leisure-2011, заявив генеральний директор офісу з туризму Малайзії Хаджі Азізан Нурдін.

В середньому туристи з Росії проводять в Малайзії 9 днів; їх щоденні витрати коливаються від 300 ($ 95) до 1000 рінггіт ($ 320). Вони віддають перевагу активному відпочинку, екскурсійні поїздки та знайомство з культурною спадщиною країни, підкреслив Нурдін. Тому в найближчі роки буде зроблено акцент на розвиток тут дослідного туризму, що дозволяє близько познайомитися з культурою і традиціями країни.

За його словами, з 1 жовтня російські туристи, які вирушають на відпочинок до Таїланду, матимуть можливість також подивитися Малайзію. Унікальна пропозиція включає в себе трансфер в Куала-Лумпур з Пхукета, а також проживання в готелях рівня 3 і 4 зірки. Вартість програми буде залежати від рівня готелю, а також дат подорожі. При розміщенні в готелі більш ніж на дві ночі, гостям нададуть великі знижки, додав Нурдін. Мінімальна вартість готельного номера за дві ночі складе $ 150. Пропозиція буде діяти до кінця року. За оцінкою офісу з туризму країни, пропозицією скористаються не менше семисот російських мандрівників.

Ще одна програма - Luxury Elite Club - орієнтована на заможних туристів. Пропозиція включає в себе ексклюзивний сервіс, вертолітні прогулянки і індивідуальну екскурсійну програму. За прогнозами, до кінця року їм скористаються близько трьохсот туристів.

У 2010 році Малайзію відвідали 33 000 російських туристів, що на 9% більше, ніж роком раніше. За прогнозами, до кінця 2011 року в країні побувають понад 35 тисяч мандрівників з нашої країни. Найбільше туристів приїжджає до Малайзії з Індії, Китаю та Австралії.
22 сентября 2011, 15:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт