» Отдых » Новости туризма

Помічники Санта-Клауса в Лапландії заговорять по-русски

    всего 84291 отеля

Помічники Санта-Клауса в Лапландії заговорять по-русски

Одна з найпопулярніших визначних пам'яток Фінляндії, Санта-парк в Лапландії, вдосконалює свій сервіс, все більше орієнтуючи його на туристів з Росії. Напередодні різдвяно-новорічного сезону тут йде набір нових співробітників, і, зокрема, відкриті вакансії помічників Санта-Клауса, які володіють російською мовою.

Інші вимоги до кандидатів: вони повинні бути товариськими, захопленими і любити дітей, повідомляє радіостанція Yle. Заявки приймаються до 18 жовтня.

Вже зараз офіційний сайт парку має кілька мовних версій: крім фінської, це - англійська, російська та, на диво, італійська. Громадяни Італії не входять до числа найбільш активних мандрівників у світі, однак наявність сторінки спеціально для них показує, що поряд з росіянами, італійці - одна з найбільш численних груп відвідувачів казкової резиденції в Лапландії.

Взимку в парку працюють понад 100 тимчасових співробітників. Крім помічників Санта-Клауса, сюди можна влаштуватися в якості гнома або помічниці дружини Санти. Торік бажаючих попрацювати в резиденції опинилося близько семи сотень осіб; прийняті з них були лише шістдесят.

Відкриття нового сезону відбудеться 26 листопада, завершиться він 14 січня 2012 року. Парк працює з 10. 00 до 18. 00, вартість дводенних квитків з правом відвідування крижаної галереї - 23 євро для дітей і 28 євро для дорослих.

Лапландія - одне з самих екзотичних і популярних місць Фінляндії. Лежить біля полярного кола Рівному - не тільки "рідний дім Санта-Клауса", але і один з кращих центрів зимового відпочинку в країні. Місто розташоване в 707 кілометрах на північ від Гельсінкі.
08 сентября 2011, 14:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт