» Отдых » Новости туризма

На альпійських гірськолижних курортах випав свіжий сніг

    всего 84291 отеля

На альпійських гірськолижних курортах випав свіжий сніг

В останній тиждень літа в Альпах після низки спекотних днів температура повітря різко знизилася, і в горах випав сніг. Траси на австрійських льодовиках Хинтертукс (Hintertux) і Мелльталь (Molltal) - одні з небагатьох в Європі, відкриті в ці дні для катання. Так, в долині Тукс працюють 7 підйомників, відкриті 18,5 кілометра трас, в Мелльтале - 3 підйомники і 8,5 кілометра трас. Катання можливо щодня, до 14. 00. Товщина сніжного покриву на Хинтертукс склала 40 сантиметрів, на льодовику Мелльталь - 90 сантиметрів, повідомляє Superski. ru.

По-справжньому хороше літнє катання можливе зараз на льодовику Саас-Фе (Saas-Fee) в Швейцарії. Завдяки висот до 3600 метрів і випав снігу можна отримувати задоволення від катання з ранку і до 16. 00. У розпорядженні туристів - 20 кілометрів трас і 9 підйомників.

Відмінно відкрити сезон можна і на іншому швейцарському гірськолижному курорті, в Церматте. На льодовику доступні 6 трас загальною протяжністю близько 20 кілометрів, підйомники працюють з 8. 30 до 16. 50.

Італійський гірський курорт Стельвіо (Stelvio) - найбільший річний регіон для катання на лижах. Підйомники та траси відкриті тут з травня по листопад, а глибина снігу навіть в літні місяці становить 4 метри. Тут в кінці серпня також пройшов снігопад, принісши 5 сантиметрів свіжого снігу.
08 сентября 2011, 11:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт