» Отдых » Новости туризма

В Австрії відкрився музей Шварценеггера

    всего 84291 отеля

В Австрії відкрився музей Шварценеггера

Нинішнім літом в Австрії почав роботу музей Арнольда Шварценеггера. Він розташований на батьківщині знаменитого актора і політика - в селі Таль ( Thal, 50 кілометрів на північ від міста Грац ). Раніше в столиці Штирії працював аналогічний музей, але через нестачу фінансування в 2005 році він був закритий.

Музей можна відвідати з 10. 00 до 17. 00 з середи по неділю. Вартість квитків становить 5 євро для дорослих і 2 євро для дітей до 7 років та пільгових категорій відвідувачів. Орендувати аудіогід на німецькою або англійською мовою можна також за 2 євро.

У музеї, який розташований у тому самому будинку, де Арні провів дитинство і звідки вирушив підкорювати Голлівуд, представлено безліч справжніх експонатів. Разом з тим збори присвячено й іншим періодам життя Шварценеггера. Так, одна з експозицій розповідає про його діяльність на посаді губернатора Каліфорнії. А на іншій можна побачити мотоцикл з "Термінатора " і інші речі, пов'язані з кінодіяльністю цього знаменитого уродженця Австрії.
17 августа 2011, 09:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт