» Отдых » Новости туризма

МЗС стурбований проблемами українців при перетині кордонів Шенгену

    всего 84291 отеля

МЗС стурбований проблемами українців при перетині кордонів Шенгену

Україна стурбована випадками, коли в українців виникають труднощі при перетині кордонів між країнами Шенгенської зони при виїзді з країни, посольство якої видавало їм шенгенську візу.

Про це сьогодні, 16 серпня, заявив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Олег Волошин.

"Якщо людина приїхала до Польщі з шенгенською візою... і хоче виїхати до Угорщини, а у нього виникають труднощі, це, безумовно, нас турбує, ми будемо це питання ставити, і це стосується не тільки Польщі", - сказав він.

При цьому Волошин зазначив, що правила шенгенської зони не передбачають будь-яких обмежень при перетині кордонів між країнами, які в неї входять і виникнення додаткових проблем при перетині кордонів між її країнами ставить питання щодо її доцільності.

Нагадаємо, раніше в МЗС заявили, що інформація про те, що деякі консульства країн-членів Європейського Союзу вимагають від громадян України залишати як заставу для отримання шенгенських віз внутрішньоукраїнський паспорт або інші документи, не відповідає дійсності.

МЗС зазначає, що вибірковий контроль, який проводиться деякими посольствами країн-членів ЄС, за поверненням українців з цих країн є правомірним.
16 августа 2011, 15:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт