» Отдых » Новости туризма

Авіаквитки за кордон подешевшають на 1,19%

    всего 84291 отеля

Авіаквитки за кордон подешевшають на 1,19%

Невелике зниження виражених в євро авіаційних тарифів на міжнародні рейси з Росії відбудеться в середу. З 17 серпня курс знизиться на 50 копійок - до 41,5 рубля за євро. Рублевий тариф обчислюється за курсом євро ЦБ Росії, закругленому до 50 копійок у більшу сторону. Курс ЦБ на середу 17 серпня встановлений у розмірі 41,29 рубля за євро - і для продажу авіаквитків у найближчий тиждень буде застосовуватися курс в 41,5 рубля за євро.

Ряд авіакомпаній застосовують цей курс також для паливних доплат та деяких інших дивних зборів на внутрішньоросійських рейсах - таким чином, ці квитки теж трохи подешевшають. Курс євро для продажу міжнародних авіаквитків встановлюється щотижня по середах. Минулої середу 10 серпня стався стрибок відразу на 2 рублі - до 42 рублів за євро. Тепер чверть цього подорожчання відіграна. 17 серпня більшість авіаквитків за кордон, а також паливні доплати низки авіакомпаній на внутрішніх рейсах подешевшають на 1,19%.
16 августа 2011, 21:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт