» Отдых » Новости туризма

Великий столичний туроператор залишив своїх клієнтів без відпочинку

    всего 84291 отеля

Великий столичний туроператор залишив своїх клієнтів без відпочинку

Ще одного оператора позбувся туристичний ринок Росії. Компанія "Лужники Тревел" припинила свою діяльність, залишивши клієнтів без оплачених турів.

На своєму офіційному сайті компанія приносить вибачення постраждалим туристам. Прес-служба Ростуризму розповсюдила заяву, в якій йдеться про готовність відомства допомогти відшкодувати збиток обдуреним клієнтам компанії "Лужники Тревел". Для цього вже подано запит у правоохоронні органи, які можуть притягнути винних до відповідальності.

У свою чергу, Росспоживнагляд оголосив про готовність проконсультувати всіх постраждалих туристів з питання отримання компенсацій: вони можуть зателефонувати на "гарячу лінію" управління та дізнатися про порядок дій для відшкодування збитку. Список телефонів для різних округів Москви наводиться на сайті столичного управління Роспотребназдора.

Цивільна відповідальність за невиконання зобов'язань туроператора застрахована в компанії "Інгосстрах" на суму 30 мільйонів рублів. За попередніми оцінками керівництва "Лужники Тревел", загальний збиток, заподіяний клієнтам, не перевищує 15 мільйонів рублів. Компанія працювала на російському ринку з 1997 року.
11 августа 2011, 12:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт