» Отдых » Новости туризма

У Туреччині відкривається розкішний готель Amanruya

    всего 84291 отеля

У Туреччині відкривається розкішний готель Amanruya

Недалеко від турецького Бодрума в кінці серпня відкриється новий п'ятизірковий курортний готель Amanruya, що належить готельної мережі Amanresorts. Готель запропонує постояльцям 36 вілл, кожна з яких має терасу, сад та окремий басейн.

Готель, оточений сосновим лісом і оливковими гаями, розташований на схилі, звідки відкривається мальовничий вид на Егейське море, повідомляє Hoteldeluxes. com. За стежці, що веде вниз, можна спуститися до захищеного галькові пляжі. Вілли виконані в стилі, що поєднує середземноморські і османські архітектурні елементи. У дизайні інтер'єрів використані місцевий камінь, темне дерево і білий турецький мармур.

На території курортного готелю будуть відкриті чотири ресторани, тераса, винний зал, пляжний клуб, бутік, художня галерея та два spa-сьюта. Також в Amanruya є 50-метровий плавальний басейн, тенісний корт і триповерхова бібліотека з широким вибором книг і DVD.

Amanruya знаходиться в 42 кілометрах від міжнародного аеропорту Milas-Bodrum (півгодини їзди на машині). Вартість проживання на віллах готелю - від 800 євро на добу.
10 августа 2011, 13:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт