» Отдых » Новости туризма

Відпочинок в Угорщині привертає все більше російських туристів

    всего 84291 отеля

Відпочинок в Угорщині привертає все більше російських туристів

Загальна кількість ночей, проведених іноземними туристами за перше півріччя 2011 року в готелях Угорщини, склало 3,657 мільйона, що на 8,3% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року. На цьому тлі вражають російські показники: при тому, що в цій країні зупинилося 200 445 наших співгромадян, зростання турпотоку склав 22,9%.

Традиційно, великою популярністю користуються готелі, які надають комплекс оздоровчих послуг. Число постояльців spa-готелів за перші шість місяців нинішнього року склало 453 тисяч чоловік; а в wellness-готелях Угорщини зупинилося 383 тисяч туристів, що на 39,9% більше показників того ж періоду минулого року.

Угорщина займає одне з перших місць в Європі за запасами термальних вод і славиться численними купальнями і готелями, де можна пройти курс лікувальних, оздоровчих і косметологічних процедур.

Останнім часом популярність відпочинку в spa-готелях Угорщини зростає і серед наших співвітчизників. Так, за минулий рік в готелях цього типу росіяни провели в загальній складності 80 тисяч ночей, що на 20% більше показників 2009 року.
10 августа 2011, 12:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт