» Отдых » Новости туризма

Українка перемогла на музичному фестивалі в Болгарії

    всего 84291 отеля

Українка перемогла на музичному фестивалі в Болгарії

Українська оперна співачка Інна Лещук стала лауреатом Міжнародного фестивалю мистецтв Музіте-2011, що проходив у Болгарії.

Українська артистка, перемігши відразу в двох номінаціях фестивалю, залишила ні з чим представників Англії, США і Польщі, яких з самого початку називали фаворитами Музіте-2011, повідомили Корреспондент. net в агентстві M-Press.

Композиція Лещук Дзвінок з минулого була визнана кращою в жанрі авторської пісні, а Арія Аїди гарантувала їй перемогу в класичному жанрі.

Крім перемог на Музіте-2011 в Болгарії українська співачка отримала офіційні запрошення на міжнародні конкурси в Іспанію і Туреччину.

Сама Лещук раніше зізналася, що цей фестиваль став переломним у її творчості - в Болгарії, окрім виконання рідних їй оперних творів, вона дебютувала, як естрадна співачка.

Інна Лещук - оперна співачка, солістка оркестру Збройних сил України та солістка оперної студії Будинку вчителя. В арсеналі артистки безліч перемог на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, серед яких: Травневі зірочки, Юна хвиля, конкурс ім С. С. Прокоф'єва, Барвісті таланти, міжнародні конкурси в Італії, Польщі, Чехії.
20 июля 2011, 19:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт