» Отдых » Новости туризма

Генконсульство Іспанії в Петербурзі висунуло дивне вимога до турфірмам

    всего 84291 отеля

Генконсульство Іспанії в Петербурзі висунуло дивне вимога до турфірмам

Генеральне консульство Іспанії в Санкт-Петербурзі з початку липня дозволив акредитованим турфірмам оплачувати візовий збір за безготівковим розрахунком. Це рішення повинно було обрадувати місцевий турбізнес, так як готівкові платежі були незручні для туристичних компаній. Однак генконсульство Іспанії розіслало туроператорам лист, в якому зажадало оплачувати збір тільки через банк "Райффайзен". В іншому випадку консульство погрожує відмовити в розгляді документів.

Настільки явний примус відкривати рахунки в конкретному банку викликало подив турфірм, у кожної з яких є свої партнери в банківській сфері, пише RATA-News. Крім того, такі дії генконсульства порушують антимонопольне законодавство Росії.

Це вимога з'явилася у розпал високого туристичного сезону і може порушити ритм подачі візових документів та створити суттєві незручності для туристів, охочих відвідати Іспанію. Подібна проблема може завдати шкоди не тільки російським туроператорам, але і іспанським туристичним компаніям, що працюють з Росією.

Північно-Західне регіональне відділення Російського союзу туріндустрії (СЗРО РСТ) направило запит до генконсульства Іспанії, в якому висловлює занепокоєння з приводу нав'язування туроператорам послуг одного конкретного банку і просить зняти це обмеження.
11 июля 2011, 10:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт