» Отдых » Новости туризма

Готелі Праги найбільш гостинні щодо домашніх тварин

    всего 84291 отеля

Готелі Праги найбільш гостинні щодо домашніх тварин

Прага зайняла перше місце в опублікованому нещодавно рейтингу міст, в готелях яких найбільш доброзичливо ставляться до гостей, подорожуючим з тваринами.

В ході дослідження було вивчено близько 20 тисяч готелів різних категорій із понад 50 країн світу. У результаті аналітики з'ясували, що основна маса готелів, що позиціонують себе як pet friendly, розташовується в Східній і Західній Європі, а в азіатських країнах таких гостей зустрінуть не дуже привітно.

Як правило, розміщення з домашніми тваринами пропонують готелі категорій три і чотири зірки, а п'ятизіркові готелі, клубні готелі та апартаменти тільки в 5-10 % випадків надають таку послугу.

У рейтингу міст Прага зайняла перше місце, оскільки в ній 84% готелів готові прийняти туристів з тваринами. Друге місце дісталося Берліну, де цю послугу надають 72,7% готелів, на третьому місці - Відень - 70,4%. У десятку лідерів також увійшли Будапешт, Варшава, Рига, Вільнюс, Париж, Копенгаген і Рим, пише Турпром.
10 июля 2011, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт