» Отдых » Новости туризма

Гельсінкі відгороджується від чайок сіткою

    всего 84291 отеля

Гельсінкі відгороджується від чайок сіткою

Чайки - одна з проблем Гельсінкі. Звиклі до людей і не бояться вже нікого, чайки господарюють на терасах ресторанів і навіть можуть вихопити шматок з рук зазевавшегося клієнта. Цього літа на Торговій площі фінської столиці будуть випробувані нові методи боротьби з всюдисущими птахами.

Крім недоїдків і частування від людей, чайок залучають продаються на ринку товари. Особливою популярністю користується морозиво, на яке чайки навчилися полювати в парі: один із птахів вибиває з рук покупця ласощі, а друга ловить його на льоту.

Для захисту від подібних атак частина площі з боку затоки буде відгороджена спеціальною сіткою заввишки 4,5 метра. Її виготовили у Великобританії. Якщо засіб виявиться ефективним, то в майбутньому територію обгородженого простору збільшать, повідомляє портал heslinki. ru.

Крім того, для відлякування птахів над площею будуть натягнуті сталеві троси, покриті помаранчевим пластиком. І, нарешті, з початку червня тут з'явився спеціальний патруль, який стежитиме за своєчасним прибиранням харчового сміття, такого привабливого для чайок і інших птахів, а також перешкоджати годівлі пернатих. Для більшої інформованості мешканців і гостей міста про заборону на годування чайок будуть встановлені додаткові знаки на різних мовах.
18 июня 2011, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт